Szülői hírlevél


Bizonyára Ön is szeretné a lehető legtöbb támogatást és segítséget nyújtani érettségi előtt álló gyermeke számára! A Studium Generale csapata pedig szeretné ebben megkönnyíteni a dolgát! Iratkozzon fel szülői levelező listánkra és mi egészen szeptembertől augusztusig számos témát ismertetünk, melyek fontosak lehetnek egy érettségi előtt álló diák szülei számára!

Többek között szó lesz a felvételi rendszer működéséről, a pontszámításról, a legkeresettebb diplomákról, különböző nyelvvizsgák összehasonlításáról, a kollégiumi és albérlet lehetőségekről, illetve számos, az SG által nyújtott segítségről. Igyekszünk minden az érettségivel, a felvételivel és a továbbtanulással kapcsolatos információt tömör és érthetőformában, egyetlen felületen összegyűjteni.

Célunk az, hogy Ön minden hasznos tudnivalóhoz hozzáférjen a lehető legkényelmesebb módon, ezáltal szűkös szabadideje ellenére is tisztában legyen a gyermekét érintő legfontosabb dolgokkal, és segítséget tudjon nyújtani számára a felvételi és az érettségi stresszes időszakában.

Amennyiben szeretné megkapni e-mailjeinket a következő évben, az alábbi űrlapot kitöltve tud feliratkozni a Studium Generale szülői levelező listájára!