Cégeknek szervezett programunk

A Studium Generale Érettségizik a Cég! (ÉAC) programja keretében a megszokottól eltérő csapatépítő programon vehetnek részt az érdeklődő vállalatok. Az ÉAC minden évben nagy népszerűségnek örvend részvevőink körében a sokszínű programjainak hála.

A változatos csapatépítő játékok és koncepciók, illetve a játékmesterek és segítőik egyaránt azt a célt szolgálják, hogy a résztvevő csapatok új élményben részesüljenek és összemérjék ismereteiket az egyes érettségi tárgyakban: matematika, történelem, közgazdaságtan.

A részvételi díjból befolyt összeg támogatja a Nyári Táborunk megvalósítását, ami 100 diák ingyenes táborozását teszi lehetővé. A Nyári Táborba lekerülő diákok intenzív érettségi felkészítő tanításokon és izgalmas programokon vehetnek részt a hét folyamán.

Érettségizik a Cég! 2022

Idén is felejthetetlen élményben volt része május 13-án a bennünket támogató vállalatok csapatainak.

Nagyon köszönjük az aktív részvételt, valamint a Yunus Emre Budapesti Török Kulturális Központnak a helyszín biztosítását. 

A programmal kapcsolatban felmerült esetleges észrevételeiket kérjük a kornelia.szabo@studiumgenerale.hu  email címre küldjék el.

Reméljük minél többen találkozunk 2023-ban is!

Köszönetnyilvánítás

Ezúton is szeretnénk megköszönni az elmúlt években megjelent csapatoknak az eseményen való részvételt és azt, hogy hozzájárultak az érettségiző diákok segítéséhez!

A 2022-es tanévben az alábbi cégektől érkeztek a csapatok: