Miért a Corvinus?

Ha valaki gazdasági, társadalomtudományi vagy közgazdaságtudományi szakon szeretne továbbtanulni, a Budapesti Corvinus Egyetem a legjobb választás. Számos előnye van, ha valaki „corvinusosnak” mondhatja magát, hiszen egyebek mellett az egyetem kiemelkedő szakmai tudást, élénk diákéletet és végtelen szakmai lehetőséget biztosít hallgatói számára.

Az egyetem minden szakán az átfogó, látókört szélesítő elméleti tudás mellett nagy hangsúly helyeződik a gyakorlatorientáltságra. Az előadásokat és szemináriumokat tartó előadók legtöbbször maguk is szakmabeliek, így első kézből, naprakészen adják át a tananyagot. Az egyetemen számos külföldi előadó is dolgozik, valamint rendszeresek a vendégelőadók által tartott fakultatív előadások, így a hallgatók számára biztosított a változatos, széleskörű szemléletmód.

A Budapesti Corvinus Egyetem rendkívül pezsgő diákélettel büszkélkedhet, melynek szerves részei a diákszervezetek és szakkollégiumok. Ezek, azon túl, hogy közösségteremtő értékűek és életre szóló barátságokat formálnak, rendkívül sok lehetőséget biztosítanak a szakmai fejlődés terén is. A szervezet tagjai által megrendezett kurzusok, belsős és külsős események, valamint vállalatokhoz hasonló belső felépítésük értékes gyakorlást biztosít professzionális tapasztalatok szerzésére egy baráti környezetben. Emellett a hallgatóknak lehetőségük van részt venni számtalan egyetemi és vállalatok által szervezett versenyen és rendezvényen, melyek során értékes tapasztalatokat és kapcsolatokat szerezhetnek.

A hallgatókra ezen felül rangos, elismert cégek és vállalatok által biztosított szakmai gyakorlati lehetőségek, rendszeres, alkalmi és állandó munkalehetőségek, sokszínű, minden kontinensre kiterjedő nemzetközi mobilitási program és rengeteg lehetőség vár.

További információk a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos honlapján elérhetőek.